Trykvandspumpe 18l/4bar

Fra: 1.200,00 kr.

Vandpumpe til 12V eller 24V tryk systemer i kraftigt design, med et rigtigt godt flow og tryk. Med 18,9 liter i minuttet og 4,2 bar / 60 – 65 psi muliggør den originale tigerexped-pumpe et anstændigt brusebad selv efter filtrering.

Varenummer (SKU): 35901 Kategorier: ,

Automatisk trykvandspumpe med bypassventil 18l/4bar, 12V eller 24V

Med sin store fem-kammer membran og det høje og jævne flow, er tigerexped vandpumpen den optimale pumpe for autocampere, campingvogne og både. En ferskvandsforsyning næsten som derhjemme, kombineret med robust holdbarhed. Derudover er tigerexped vandpumpen lavet til mange års bæredygtig brug, takket være tilgængeligheden af ​​reservedele og nem reparation.

Trykvandspumpen kan installeres i enhver position, dvs. liggende eller hængende, og giver en god fleksibilitet til monteringen.

Tigerexped vandpumpe – installation, vedligeholdelse, vinterklargøring
Detaljeret information om installation og vedligeholdelse af trykvandspumpen kan findes nedenfor til download som PDF. Vær opmærksom på instruktionerne for professionel installation, der er beskrevet deri, for at undgå skader, unødigt høj støjudvikling eller forkortet pumpelevetid.

Volt

12V, 24V

Mistet din adgangskode?

Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.