Autoterm Air 4d

Fra: 6.410,00 kr.

Autoterm Air 4D er lavet af den russiske producent Autoterm, som blev kendt under deres tidligere navn Planar 4D. De er en uundværlig del af autocampere, campingvogne, lastbiler, både og mange andre køretøjer. De er designet til kontinuerligt brug og er særligt værdsat for deres pålidelighed og sikkerhed.

Alle Autoterm fyr har et E-mærke. Installationen af ​​fyrene kræver ikke en TÜV-godkendelse eller registrering og kan også udføres af lægfolk, uden tab af garanti.

Varenummer (SKU): AUT35832 Kategorier: ,

AUTOTERM Air 4D er en af ​​de mest populære dieseldrevne luftvarmere fra Air-serien.

Varmeenheden trækker frisk luft udefra eller fra et godt ventileret rum, og varmer det derefter hurtigt op, hvilket giver komfort og varme i miljøer med lav temperatur.

Varmerens maksimale udgangseffekt er 4kW, og den er i stand til at producere op til 168m3 varmluft i timen og opretholde den ønskede temperatur.

AUTOTERM Air 4D er meget alsidig, når det kommer til installation og kan nemt eftermonteres i næsten ethvert køretøj eller skibe/både og leveres med et komplet installationssæt, uanset om du vælger 12V eller 24V DC versionen.

AUTOTERM Air 4D er med sit økonomiske brændstofforbrug på 0,51 l/t ved maksimal effekt et højt vurderet produkt for sin lave og rimelige pris.

Alle varmeapparater i AUTOTERM Air-serien er udstyret med børsteløse induktionsmotorer, der sikrer lave støjniveauer samt en lang levetid for enheden og evnen til at fungere i ekstreme miljøer og temperaturer helt ned til -45°C/-49°F.

AUTOTERM Luftvarmere kan styres med forskellige kontrolpaneler eller eksternt via din iOS- eller Android-smartphone (fjernbetjeningsmodem sælges separat).

Dette er et fantastisk produkt til dem, der har brug for yderligere at opvarme store lastbilkahytter, erhvervskøretøjers kabiner og lastrum, campere, autocampere eller både/yachter på op til 48 ft/15 m.

Volt

12V, 24V

Kontrol panel

, , ,

Tekniske egenskaber: Høj | Lav
Volt: 12 Volt & 24 Volt
Opvarmningsform: Luft
KW: 4.0 kW | 1.0 kW
Varmluftmængde: 168 m3/t | 70 m3/t
Watt: 57 W (12V) / 56 W (24V) | 10 W
Brændstof: Diesel
Brændstof forbrug: 0.51 l/t | 0.12 l/t
Styring: Manuel, Fjernstyring, Modem
Kompatible kontrol paneler: PU-5, PU-27, PU-28, Comfort Control
Vægt 5.5 kg
dimensioner 402 X 157 x 188 mm.

Mistet din adgangskode?

Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.