Varme

Uanset om det er en varebil, en bus,  en lastbil, en båd eller din egen bil – Autoterm fyrene giver behagelige temperaturer til den kolde årstid. Autoterm fyrene er alle drevet af diesel. På grund af funktioner som den børsteløse motor og kvalitets håndværk har Autoterm fyrene en lang levetid.

Luft fyr fra AUTOTERM, er uafhængige, dieseldrevne varmesystemer, der nemt og bekvemt kan installeres eller eftermonteres i alle slags køretøj eller både.
Vandbårent fyr, fra AUTOTERM, også kendt som vandvarmere, er uafhængige, dieseldrevne varmesystemer, der nemt og bekvemt kan installeres eller eftermonteres i dit køretøj.
Kontrolpaneler fra AUTOTERM giver dig mulighed for at vælge hvordan du betjener dit Autoterm fyr. Fra enkle til avancerede kontrolpaneler og trådløst modem til dem, der altid er på farten.
Autoterm CombiBoiler er en smart løsning til både køretøjer og både. Som en enestående tilføjelse til Autoterm produkterne, integreres denne vandvarmer nemt med alle Autoterm systemer og henvender sig til både eksisterende brugere og dem, der planlægger at installere et Autoterm system.

Mistet din adgangskode?

Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.