Autoterm Air 2d

Fra: 6.019,00 kr.

Uanset om det er en bil, varebil, bus, lastbil eller en båd giver Autoterm Air 2D behagelige temperaturer til den kolde årstid. Autoterm fyrene er alle drevet af diesel. På grund af funktioner som den børsteløse motor og højkvalitets håndværk har Autoterm fyrene en lang produktlevetid

Varenummer (SKU): AUT35831 Kategorier: ,

AUTOTERM Air 2D er det mest kompakte dieseldrevne fyr fra Air-serien.

Autoterm Air 2D bruger frisk luft udefra eller fra et godt ventileret rum, og varmer det derefter hurtigt op, hvilket giver komfort og varme i miljøer med lav temperatur.

Autoterm Air 2D´s maksimale effekt er 2 kW, og det er i stand til at producere op til 86m3 varmluftstrøm hver time og opretholde den ønskede temperatur.

Med sit kompakte design kan AUTOTERM Air 2D nemt installeres eller eftermonteres i næsten ethvert køretøj eller skibe/både og leveres med et komplet installationssæt, uanset om du vælger 12V eller 24V DC versionen.

AUTOTERM Air 2D, der allerede er rimeligt prissat, fastholder sine lave omkostninger yderligere på grund af dens fremragende brændstoføkonomi (selv ved maksimal effekt), der kun forbruger 0,24 liter dieselbrændstof i timen.

Alle varmeapparater i AUTOTERM Air-serien er udstyret med børsteløse induktionsmotorer, der sikrer et lavt støjniveau, samt en lang levetid for enheden og evnen til at fungere i ekstreme miljøer og temperaturer helt ned til -45°C/-49°F.

AUTOTERM fyrene kan styres med forskellige kontrolpaneler eller eksternt via din iOS- eller Android-smartphone (fjernbetjeningsmodem sælges separat).

Dette er et fantastisk produkt til dem, der yderligere har brug for at opvarme små lastbilkahytter, erhvervskøretøjskabiner og lastrum, campister, terrængående køretøjer eller både på op til 33 ft/10 m.

Installationen kan udføres af lægfolk uden tab af garanti. Du er altså ikke forpligtet til at få installeret fyret af ​​et værksted. Det skal installeres i henhold til producentens installationsmanual.

Vægt 29 kg
Volt

12V, 24V

Kontrol panel

, , ,

Tekniske egenskaber: Høj | Lav
Volt: 12 Volt & 24 Volt
Opvarmningsform: Luft
KW: 2.0 kW | 0.8 kW
Varmluftmængde: 86 m3/t | 34 m3/t
Watt: 29 W | 10 W
Brændstof: Diesel
Brændstof forbrug: 0.24 l/t | 0.10 l/t
Styring: Manuel, Fjernstyring, Modem
Kompatible kontrol paneler: PU-5, PU-27, PU-28, Comfort Control
Vægt 2.9 kg
dimensioner 310 X 119 x 145 mm.

Mistet din adgangskode?

Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.