Comfort Control Panel


Tilbuds pris: 795,00 kr.

Det nye, forbedrede kontrolpanel til Autoterm / Planar fyr. Med tre frit justerbare timere til alle ugens dage, udvidede varme funktioner (inkl. termostattilstand), spændingsovervågning og meget mere. Multifunktionelt drejehjul med behageligt greb i gummibelægning og OLED-display. Mindre installationsdimensioner, mere behagelig brug, smartere design.

På lager

Varenummer (SKU): 35994 Kategorier: , ,

Autoterm Comfort Control – Seneste udvikling til Autoterm / Planar fyr

Autoterm Comfort Control panelet inkluderer alle de forbedringer, som Autoterm / Planar kunder ønskede i  deres kontrol panel.

Nyt kontrol panel – hvad kan det gøre bedre?.

Design & Drift

Allerede udvendigt er det nye betjeningspanel til Autoterm fyrene ret anderledes end det tidligere kendte PU-27 OLED display. Designet er blevet mere moderne, de store knapper er erstattet af et smart, multifunktionelt drejehjul med intuitiv menu navigation.

Derudover har kontrolenheden yderligere to knapper. En tilbage-knap til at hente den forrige skærm frem og en hurtigknap til at starte eller stoppe parkeringsvarmeren uden at åbne menuen eller aktivere eller deaktivere timere.

Comfort Control Panelet fylder mindre end sin forgænger, PU-27, på trods af et større udvalg af funktioner og information. Med kun 82 x 37 x 19 mm passer den diskret ind i ethvert hjørne af camperen, båden eller hvad man nu vil installere det i. Uanset om du foretrækker at holde kontrol panelet til fyret synligt eller skjult. Dens dimensioner gør den lille nok til ikke at forstyrre øjet, men dens udseende gør den også smart nok til at “holde øje med” på alle tider.

NYHED:

Termostatfunktion

Termostatfunktionen, hvormed fyret kører, indtil en valgt temperatur er nået og derefter slukker for varmefunktionen og ventilationen, indtil temperaturen er faldet med et vist (justerbart) antal grader, var efterspurgt af mange. Derefter tænder varmen automatisk igen.

Varme & Ventilation

Fyret kører, indtil den valgte temperatur overskrides med 1 grad. Derefter slukker forbrændingen, og opvarmningen kører i ventilationstilstand, indtil temperaturen er faldet 5 grader under den forudindstillede temperatur. Opvarmningsprocessen genoptages derefter automatisk.

Strøm funktion

Når en vis varmeeffekt er valgt og uanset hvor høj eller lav omgivelsestemperaturen er – fortsætter fyret altid med at køre med præcis denne valgte effekt.

Temperatur funktion

Autoterm fyret opretholder et vist temperaturområde ved selvstændigt at reducere eller øge varmeeffekten uden at stoppe forbrændingsprocessen ind imellem.

Blæser funktion

Ligesom med kontrolpanelerne PU-5 og PU-27, kan Comfort Control panelet også køre med blæser funktion for at forbedre luftcirkulationen markant. Dette forhindrer både indespærret varme og dannelse af skimmelsvamp ved høj luftfugtighed.

Spændingsovervågning

Alle Autoterm / Planar fyr bruger lidt strøm. Ikke desto mindre kan de selvfølgelig ikke undvære det. For at undgå utilsigtet dybdeafladning af batterierne tilbyder Comfort Control panelet spændingsovervågning. Den nedre spændingsgrænse kan indstilles af brugeren, når denne er nået, slukker fyret automatisk.

Brænder reminder

For at en dieseldrevet enhed (hvad enten det er en bilmotor eller et fyr) kan give glæde og en lang levetid med perfekt funktion, skal den betjenes i et passende effektområde. Ligesom en dieselmotor skal et fyr, altså brænde rent, hvis det ellers kører meget i et lille belastningsområde. Desværre glemmes dette alt for hurtigt, forbrændingskammeret bliver sodet til, og ydelsestab kan resultere i, at fyret ikke længere starter.

Autoterm Comfort Control kontrolpanelet hjælper med at sikre, at det ikke sker. Comfort Control Panelet minder dig med jævne mellemrum om at slukke for varmeren, så du altid får, hvad du forventer af et Autoterm / Planar fyr – Nemlig et pålideligt fyr.

Timer

Tre forskellige timere kan indstilles i menuen. Herefter starter opvarmningen i den indstillede driftstilstand i den indstillede varighed. Du kan vælge mellem indstillingerne “hver dag”, “hver arbejdsdag” (man – fre) eller “frit valgbare dage”.

Hvis der er timere aktiveret, viser displayet dette med en grøn blinkende LED.

Yderligere forbedringer

Disse er kun de vigtigste af det fuldstændigt nydesignede kontrolpanel til Autoterm / Planar fyrene. Comfort Control Panelet tilbyder yderligere funktioner, såsom visning af tiden, en optimeret fejlvisning og en forbedret temperaturføler.

Forbindelse

Tilslutningen sker ved hjælp af plug & play-metoden, også i bytte med andre styreenheder såsom PU-5 eller PU-27.

PU-27 Comfort Control
Temperatur sensor: Analog Brugerdefineret kalibreret digital sensor med +/- 1 grad offset.
Timere: Maks. 3 timere

Timeren bruger kun sidst kendte opvarmningstilstand.

Kun 1 timer kan være aktiv.
Timeren skal aktiveres efter hver start.

Tilgængelige indstillinger:

✓ ED – Hver dag.

✓ 1 dag.

Maks. 3 timere

Opvarmningstilstand kan vælges for hver timer.

Alle 3 timere kan være aktive samtidigt.
Timeren er aktiv, indtil den deaktiveres.

Tilgængelige indstillinger:

✓ ED – Hver dag.

✓ Alle hverdage.

✓ Brugerdefinerede dage.

Display:       ✓ Kun display.       ✓ Display.

●  Rød LED = Opvarmning

●  Blå LED = Ventilation

●  Grøn LED = Fyret lukker ned

Display dimensioner: 31 x 16 mm. 37 x 20 mm.
Sprog link
EN Usermanual

Mistet din adgangskode?

Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.