Autoterm Marine Kit


Tilbuds pris: 4.995,00 kr.

Autoterm Marine Kit er et saml selv kit, så du får lige netop det fyr og det tilbehør der passer til din båd.
Vælg herunder fyr og tilbehør.

kW

Product price: 4.995,00 kr.
Total options:
Order total:
Varenummer (SKU): AUT35845 Kategorier: , , ,

Dieselvarmeinstallationssættet til både og yachter

I mange år har Autoterm-varmere, som er blevet kendt under navnene Planar 2D og Planar 44D, bevist sig i køretøjer til lands. Produktet har siden fået et nyt navn, nu kaldet Autoterm Air. Men den robuste og pålidelige teknologi er den samme.

Uden tab af garanti kan de også monteres i campere eller både af lægfolk. Selvfølgelig skal monteringsvejledningen overholdes, som garanterer en professionel montering og dermed en sikker og perfekt fungerende drift af Autoterm fyret.

Alle Autoterm fyr er genkendeligt testet for sikkerhed gennem tildelingen af ​​E-mærket (e2). De kan derfor installeres uden registrering.

Marine sektoren

Der er ingen specielle fyr eller varmeapparater til marine sektoren, selve Autoterm fyret er 100% identisk med modellerne installeret i køretøjer. Specielle “marine kits” tilbydes på markedet igen og igen, men alle repræsenterer blot en kombination af nogle komponenter, men indeholder ikke et specielt fyr.

Hvilke fordele tilbyder vores marinesæt så?

Da alle både eller skibe er anderledes, har vi længe nægtet at tilbyde et “marine kit”. Der er bare mere end én type skroggennemføring, mere end én type varmeinstallation osv. Det betyder, at et fast sæt overhovedet ikke giver mening, medmindre vi blot skjuler de mange muligheder og blot leverer NOGET. Det passer desværre ikke os, så vi tænkte på noget:

Det individuelt kombinerbare sæt til installation af Autoterm fyr i både.

Vi har designet vores webshop, så de relevante komponenter frit kan konfigureres.

På grund af muligheden for en individuel kombination har vi den rigtige løsning til enhver installation.

Autoterm fyr til både og køretøjer

Installationssættet til både indeholder en dieselluftvarmer fra Autoterm.

Fyret fås med i 2 variationer:

Autoterm Air 2D 2 kW eller Autoterm Air 4D 4 kW.

Grundlæggende skal man vælge et fyr, så det passer til rumfanget, der skal opvarmes, og ikke med for meget varmeeffekt, da konstant drift på kun det laveste niveau fører til sod i forbrændingskammeret. Lejlighedsvis afbrænding på højeste effekt niveau er under alle omstændigheder tilrådeligt og sikrer lang levetid for fyret.

Både 2 kW og 4 kW fyrene fås til 12 V eller 24 V. Ved bestilling skal du vælge kW og volt.

E-mærket

Autoterm fyrene kan monteres af bådejeren selv, uden tab af garanti (producentens anvisninger for montering skal naturligvis overholdes).

De er også forsynet med et e-mærke (e2). Det betyder, at din installation ikke kræver nogen registrering eller accept.

Mistet din adgangskode?

Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.